Málaga CF boekt eerste seizoenwinst

CASTELLON – Na het 2-0 verlies bij Tenerife van vorige week heeft voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 19 september de eerste winst van dit prille seizoen in de Spaanse Segunda División geboekt. In Castellón werd het recent gepromoveerd CD Castellón met 0-1 verslagen.

Makkelijk kwam de overwinning geenszins tot stand: de thuisclub had vrijwel de gehele wedstrijd het initiatief. Een vroege treffer (achttiende minuut) van Málaga-middenvelder Ramón Enriquez zorgde er echter voor dat Castellón de rest van de wedstrijd achter de feiten aanliep. Málaga slaagde er uiteindelijk in, ten koste van liefst zeven gele kaarten, de overwinning over de streep te trekken.

Foto (c) Facebooksite Málaga CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s