Noche Romántica in Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, zo’n zeven kilometer landinwaarts boven Nerja gelegen, wordt zaterdag 19 september een ‘Noche Romántica’ gehouden. Deze rondtocht door het fraaie bergdorp begint om 19.30 uur vanuit het Oficina de Turismo in het Casa del Apero aan de Calle Cuesta del Apero 12 in Frigilana.

Daarna wordt er door de straten van het dorp koers gezet naar ‘La Domadora y El León’ aan de Calle Real 38, waar deelgenomen kan worden aan een bierproeverij. Vooraf aanmelden is vereist, dit kan via het telefoonnummer +34 952 534 261.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s