Regen in aantocht voor Nerja; warmte blijft

NERJA – Na een lange periode van droogte kan Nerja zich aan het einde van deze week opmaken voor de eerste serieuze regenbuien van deze nazomer. Dit voorspelt de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersverwachtingen, waarin voor vrijdag 18 en zaterdag 19 september grote kans op neerslag bestaat.

Koud wordt het daarbij zeker niet, de gemiddelde dagtemperatuur blijft ook deze week hangen rond de grens van 30 graden Celsius. De wind gaat volgens de meteorologen vanaf dinsdag 15 september verder liggen. Daarnaast is er de komende week sprake van veel voorbij trekkende wolkendekken, waarbij dinsdag een uitzondering is met naar verwachting veel zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s