Eredivisie-voetbal en Formule 1 GP te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana) zijn zondagmiddag 13 september de wedstrijden in de eerste speelronde van de Eredivisie te volgen. Ook de Formule 1-Grand Prix op het Italiaanse Mugello-circuit is bij El Fuego live te zien.

Ajax begint het nieuwe seizoen in Rotterdam met een uitwedstrijd tegen Sparta (aftrap 14.30 uur). PSV komt later op de dag (16.45 uur) in actie voor een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Formule 1-coureurs gaan rond 15.10 uur van start, waarbij de Nederlander Max Verstappen vanaf een derde startplaats (achter de beide Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas) vertrekt.

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere wedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s