Eerste speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de eerste speelronde van het kalenderjaar 2020–2021 in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagavond 11 september speelt PEC Zwolle vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Feyenoord, Ajax komt een dag later in Rotterdam in actie (aftrap 14.30 uur) voor een uitwedstrijd tegen Sparta. PSV opent het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen FC Groningen (aanvang 16.45 uur). Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere wedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s