Aangepaste versie filmfestival ‘Cortos de Vista’ in Nerja

NERJA – De Asociación de Videocreadores Cortos de Vista heeft voor zondagavond 20 september de achttiende editie van het jaarlijkse lokale filmfestival Cortos de Vista gepland in Nerja. Daarbij komen (korte) films en documentaires aan bod die het afgelopen jaar in Nerja zijn opgenomen.

Vanwege de huidige Corona-pandemie zijn de presentaties niet zoals andere jaren te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja. Voor 2020 is uit veiligheidsoverwegingen gekozen voor een alternatief door zeven deelnemende inzendingen aan het filmfestival uit te zenden via YouTube en Facebook. Dit gebeurt op zondag 20 september (aanvang 22.00 uur) via de sociaal media-kanalen van Axartel TV.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s