Granada CF opent competitie tegen Athletic Bilbao

GRANADA – Voetbalclub Granada CF speelt in de eerste competitieronde voor de Primera División in het openingsweekeinde een thuiswedstrijd tegen Athletic Bilbao. De wedstrijd wordt gespeeld in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada op zaterdag 12 september, aanvang 18.30 uur.

Voor Málaga CF begint de voetbalcompetitie 2020/2021 in de Spaanse Segunda División met een uitwedstrijd tegen Tenerife. Deze eerste competitieronde staat gepland voor zondag 13 september, de aftrap is om 21.00 uur. Ook in de tweede ronde voor de nieuwe competitie moet Málaga een uitwedstrijd afwerken: op vrijdag 18 september september neemt de blauw-witte formatie het vanaf 21.00 uur op tegen Castellón. Pas in de derde competitieronde (weekeinde van 27 september) staat voor Málaga het eerste duel in het eigen La Rosaleda-stadion op de rol als de ploeg aantreedt tegen Alcorcón.

Granada opent deze competitie daarentegen met twee thuiswedstrijden. Na Athletic Bilbao in het openingsweekeinde volgt een week later een ontmoeting met Alavés (zondag 20 september, aftrap 18.30 uur). Daarna mag Granada zich opmaken voor het duel met topclub Atlético Madrid, dat in het weekeinde van 27 september in Madrid wordt afgewerkt.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s