Stroomonderbrekingen zondag in centrum Nerja

NERJA – In het centrum van Nerja vindt zondag 6 september op diverse plaatsen onderhoud plaats aan het elektriciteitsnetwerk. Daarbij moet rekening worden gehouden met onderbrekingen van de levering van elektriciteit. Deze werkzaamheden waren aanvankelijk gepland voor zondag 30 augustus maar zijn een week uitgesteld.

Het onderhoud vindt plaats van 08.30-10.30 en 15.00-17.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats in de calles Almirante Ferrándiz, Ánimas, Cruz, Granada, Nueva, Pintada en San José. Ook wordt er tussen 10.15 en 15.30 onderhoud gepleegd aan het elektriciteitsnetwerk in de calles Castilla Pérez, Chaparil, Diputación, Ebn Sadi, Jaén, Manuel Marín en aan de Grupo Cabalín, Pasaje Chaparil, Plaza de la Ermita, Plaza de la Marina en de Plaza de las Terrazas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s