Formule 1 GP Francorchamps te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Naast voetbalwedstrijden uit de diverse nationale competities is op zondag 30 augustus bij El Fuego de Formule 1 Grand Prix in het Belgische Spa-Francorchamps op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs starten zondag om 15.10 uur voor hun Grand Prix, waarbij de Nederlander Max Verstappen vanaf de derde startplaats mag vertrekken achter de Engelsman Lewis Hamilton en de Fin Valtteri Bottas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s