Festival de Teatro Grecolatino in Almuñécar

ALMUNECAR – Het jaarlijkse Festival de Teatro Grecolatino in de kustplaats Almuñécar viert op zaterdag 5 en zondag 6 september de twaalfde editie. Op beide dagen zijn de activiteiten bij te wonen in het Parque El Majuelo in het centrum van het stadje.

Op zaterdag 5 september wordt de komedie La Comedia de la Cestita opgevoerd, een dag later gevolgd door het drama Cayo César. Kaarten voor beide avonden kosten 25 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website http://www.bravoentradadas.es . De opvoeringen beginnen op beide dagen om 22.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s