Temperaturen gaan drastisch omlaag

NERJA – Mede onder invloed van de tropische storm ‘Ellen’ gaan de temperaturen aan de Costa del Sol de komende dagen drastisch omlaag. Vandaag, vrijdag 28 augustus, kan het kwik op sommige plaatsen nog oplopen tot 40 graden Celsius. De meteorologen van Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten echter een daling van circa vijftien graden naar een gemiddelde dagtemperatuur van 25 graden Celsius op dinsdag 1 september.

De temperatuurdaling zet zaterdag 29 augustus in naar een gemiddelde dagtemperatuur van circa 29 graden Celsius. Tot en met zondag 30 augustus is er bij tijd en wijle spraken van een krachtige wind, die in de loop van de komende week wat afneemt. Regen wordt er door de meteorologen de komende dagen niet voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s