El Fuego domineert poolseizoen in Nerja

NERJA – De nacompetitie van de internationale Nerja Pool League kent dit seizoen een finale tussen twee teams van dezelfde bar. Op vrijdagavond 28 augustus nemen de biljartteams El Fuego en Fuego El het tegen elkaar op in de finale, nadat beide teams hun poules in de voorrondes als winnaar hebben afsloten.

De finale wordt vrijdagavond 28 augustus afgewerkt in de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijd gaat over twee duels tussen beide teams, die (onderbroken door een korte pauze) achter elkaar worden afgewerkt (aanvang circa 20.00 uur).

De wedstrijden kunnen worden bijgewoond door publiek, waarbij wél de momenteel geldende Corona-maatregelen van kracht zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s