Nep-gasinspecteurs weer actief in Nerja

NERJA – Een aantal inwoners van Nerja is de afgelopen dagen (weer) ten prooi gevallen aan zogenaamde controleurs, die gasaansluitingen kwamen controleren of reviseren. Het betrof echter oplichters, die buitensporige prijzen in rekening brachten voor nep-inspecties.

Zowel de gemeente Nerja als de erkende installatiebedrijven waarschuwen momenteel voor de praktijken van deze oplichters. Bij dergelijke onaangekondigde controles is het altijd raadzaam een identiteitsbewijs te vragen en controleren. Neem bij twijfel direct contact op met de gemeente of politie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s