Hoge temperaturen en veel zon de komende week

NERJA – De temperaturen rond Nerja schommelen de komende week rond de dertig graden Celsius bij een hoofdzakelijk strak blauwe lucht en veel zon. Aan het einde week van de week schiet het kwik nog verder omhoog en worden er in het weekeinde gemiddelde dagtemperaturen verwacht van circa 35 graden Celsius.

Dit voorziet het Spaanse meteorologisch instituut Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen. Van regen is in die verwachtingen geen sprake, ook de wind laat het de komende dagen volgens de meteorologen afweten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s