Vijfde editie Chanquete World Music Festival naar volgend jaar

NERJA – Het in 2016 met succes geïntroduceerde Chanquete World Music Festival aan het strand van Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara krijgt dit jaar géén vijfde editie. De organisatoren maakten vandaag officieel bekend dat deze jubileumeditie een jaar is doorgeschoven.

Oorzaak hiervan is de huidige Corona-crisis, waardoor het populaire muziekfestival aan het strand bij Nerja is verplaatst naar 28 augustus 2021. Mensen die reeds in bezit zijn van toegangskaarten voor de geplande editie van dit jaar krijgen met die entreebewijzen toegang tot de editie van 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s