Vier nieuwe Corona-gevallen in Axarquía-regio

NERJA – Het Andalusische ministerie van Volksgezondheid heeft vandaag, woensdag 12 augustus, vier nieuwe gevallen van Corona-besmettingen gemeld in de Axarquía-regio. Twee daarvan kwamen aan het licht in de gemeente Nerja, de andere twee gevallen werden geconstateerd in Vélez-Málaga.

Volgens cijfers van het Consejería de Salud y Familia van de Junta de Andalucía zijn er tot op heden 422 gevallen geconstateerd in de Axarquía-regio, waarvan er 335 genezen zijn verklaard. In Nerja (met meer dan 21.000 inwoners) werden sinds het begin van de Corona-uitbraak in totaal twintig gevallen gemeld.

De gemeente Nerja blijft erop aandringen dat inwoners en toeristen extreme veiligheidsmaatregelen blijven nemen, zoals het veelvuldig wassen van de handen en het dragen van een mondmaskers in openbare ruimten en op straat (momenteel verplicht).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s