Tijdelijke drive-in bioscoop in Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – Onder de naam Autocine Vélez-Málaga is er zowel komend als volgend weekeinde een bezoek te brengen aan een tijdelijke drive-in bioscoop op het kermisterrein (Recinto Ferial de Vélez-Málaga) van de kustplaats Vélez-Málaga.

Het initiatief is ontstaan in een reactie op de huidige Covid-19 crisis, geeft de loco-burgemeester van Vélez-Málaga Jesús Pérez Atencia aan. “Op deze manier kunnen we vanuit onze eigen auto’s, met inachtneming van alle Corona-beperkingen en op een veilige manier,  van een nieuwe activiteit genieten en zowel kinderfilms als diverse klassiekers gezamenlijk bekijken”, zei Pérez Atencia dinsdag bij de presentatie van de plannen rond de drive-in bioscoop.

De films beginnen allemaal om 22.00 uur, de kinderfilms staan geprogrammeerd op de vrijdagavonden terwijl de zaterdagavonden gereserveerd zijn voor filmklassiekers. Vrijdagavond 14 augustus staat de jeugdfilm ‘Asterix en het geheim van de toverdrank’ op de rol, een dag later gevolgd door de vertoning van de muziekfilm ‘Grease’. Een week later is het op vrijdagavond 21 augustus de beurt aan ‘Playmobil, de film’ en op zaterdagavond 22 augustus wordt de klassieker ‘Saturday Night Fever’ vertoond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s