Kwartfinales Champions League in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo zijn daar deze week van woensdagavond 12 augustus tot en met zaterdagavond 15 augustus de kwartfinalewedstrijden voor de Champions League te zien. Alle wedstrijden beginnen om 21.00 uur en worden uitgezonden op diverse grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s