Hitte neemt iets af rond Nerja

NERJA – De hitte rond Nerja van de afgelopen week maakt plaats voor meer aangename temperaturen. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen. De komende dagen blijft het kwik schommelen rond de grens van dertig graden Celsius.

Dinsdag 11 augustus verwacht Aemet nog een bewolkte dag, waarbij ook de kans bestaat op een kleine hoeveelheid neerslag. Daarna voert de zon weer de boventoon aan de Costa del Sol met een gemiddelde dagtemperatuur van 28 tot 30 graden Celsius. De wind is daarbij voor de komende dagen zwak tot matig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s