Meer dan vijftig artiesten bij Málaga Inquieta-festival

MALAGA – Meer dan vijftig artiesten treden van vrijdag 7 tot en met zondag 16 augustus op tijdens een serie van tien concerten onder de naam ‘Málaga Inquieta’. Deze vinden allen plaats op het Plaza de Toros van Málaga, met als doel het culturele leven in Málaga een nieuwe impuls te geven na de Corona-misère van de afgelopen maanden.

Onderdeel van de reeks is onder meer de 41e uitgave van het Festival Flamenco Ciudad de Málaga op vrijdag 7 augustus (aanvang 21.00 uur). Op zaterdag 8 augustus beginnen de optredens van diverse artiesten om 21.00 uur, op zondag 9 augustus is er vanaf 21.30 uur een show van de groep Pasión Vega met medewerking van de zangeres Patricia Lan.

De week erna zijn er dagelijks concerten, die qua aanvangstijd variëren van 21.00 tot 21.30 uur. Toegangskaarten voor de optredens zijn gratis en te bestellen via de link malagaentradas.com , waar ook een compleet overzicht is te vinden van alle optredende artiesten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s