Engelse bekerfinale en Formule 1 in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Nederlands/Spaanse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana.

Daar is zaterdagavond 1 augustus de finale van de Engelse FA Cup tussen Arsenal en Chelsea te zien, op zondag 2 augustus is bij El Fuego de Formule 1 Grand Prix in het Engelse Silverstone op meerdere grote tv-schermen te volgen.

Arsenal en Chelsea werken zaterdagavond hun finale af vanaf 18.30 uur, de Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse favoriet Max Verstappen) starten zondag om 15.10 uur voor hun Grand Prix.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s