Strengere regels voor gebruik atletiekstadion

NERJA – Voor het gebruik van het atletiekstadion van Nerja, het Estadio Enrique López Cuenca aan de N-340 ter hoogte van het gemeentelijk zwembad, heeft de sportraad van de gemeente Nerja nieuwe en strengere regels opgesteld. Volgens wethouder Daniel Rivas was dit noodzakelijk om verslechtering van de accommodatie te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Rond en in het stadion zijn informatieposters geplaatst met hetgeen er wél en niet is toegestaan. Bij het niet respecteren van de nieuwe regels (over onder meer de maximum lengte van de spikes onder de sportschoenen en het beperkte gebruik van buitenste en binnenste banen van de atletiekbaan) is het personeel gemachtigd om sporters het gebruik van de faciliteiten te ontzeggen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s