Nerja maakt nog eens een halve ton vrij voor financiële hulp aan jongeren

NERJA – De gemeenteraad van Nerja geeft ingestemd met het vrijmaken van nog eens 50.000 euro voor de ondersteuning van lokale jongeren die door de Covid-19 crisis in financiële problemen zijn geraakt.

Het gaat hierbij om jongeren die als gevolg van de crisis hun baan hebben verloren en daardoor momenteel niet aan hun hypotheek- of huurverplichtingen kunnen voldoen. De tijdelijke subsidie is een vervolg op eerder door de gemeente genomen maatregelen om het financiële crisisleed te beperken en sociale isolementen voor de getroffenen te voorkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s