Sluitstuk Engelse voetbalcompetitie te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. Zondag 26 juli is de laatste speelronde uit de Engelse Premier League bij El Fuego te volgen via meerdere tv-schermen.

Alle wedstrijden beginnen om 17.00 uur. Op het programma staan onder meer Newcastle United tegen de aanstaande kampioen Liverpool, Leicester City-Manchester United, Chelsea-Wolverhampton Wanderers en Manchester City-Norwich City.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s