Ook de komende dagen veel zon rond Nerja

NERJA – Veel zon en gemiddelde dagtemperaturen die tegen de 30 graden Celsius aanhikken. Dat zijn de huidige voorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voor Nerja en omstreken.

Vrijdag 24 juli is er overdag wel sprake van (zee)mist. Vooral zondag 26 juli lijkt een zonnige dag te worden volgens de meest recente weersvoorspellingen Aemet. De wind laat het de komende dagen vrijwel afweten, waardoor de gemiddelde dagtemperaturen vanaf zondag weer nèt boven de 30 graden Celsius liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s