Mike Bond treedt op bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – De Britse zanger/gitarist Mike Bond treedt donderdag 23 juli op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja. Dit gebeurt tijdens een zogeheten ‘All you can eat BBQ’.

Het optreden duurt van 19.00 tot circa 21.00 uur en vindt plaats op het terras van de bar. Deelname aan de barbecue kost tien euro per persoon. Vooraf Reserveren (via de telefoonnummers +34 951 550 585 of +34 693 700 810) wordt aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s