Slotdag Spaans competitievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Nadat zondag 19 juli de laatste speelronde in de Primera División werd afgewerkt, is het op maandag 20 juli de beurt aan de clubs op het op één na hoogste niveau: de Segunda División. De verrichtingen van de regionale voetbaltrots Málaga CF op deze laatste speeldag zijn te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas).

Daar worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale en nationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. Maandagavond 20 juli (aanvang 21.00 uur) staat in de Segunda División onder meer de streekderby tussen UD Almería en Málaga CF op het programma. Ook andere voetbalwedstrijden kunnen bij El Fuego (eventueel op aanvraag) worden gevolgd op één van de grote tv-schermen.

Zo worden ook in Engeland momenteel de laatste competitiewedstrijden afgewerkt en staan er in de Premier League maandagavond onder meer de duels Sheffield United-Everton (19.00 uur) en Wolverhampton Wanderers-Crystal Palace (aanvang 21.15 uur) op de rol. Dinsdagavond 21 juli is het de beurt aan Manchester City en Arsenal voor hun uitwedstrijden tegen respectievelijk Watford (19.00 uur) en Aston Villa (21.15 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s