Muzikale show ‘Cowboys & Kisses’ bij Fitzgerald’s

NERJA – De artiesten Johnny G. en Melissa Carver brengen op vrijdag 24 juli hun show ‘Cowboys & Kisses’ naar Nerja. Dit gebeurt bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

Entreebewijzen kosten tien euro per persoon en zijn te reserveren via het telefoonnummer +34 951 550 585. Het aantal plaatsen is beperkt vanwege de Corona-regelgeving. Het optreden begint om 21.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s