Laatste speeldag Spaanse Primera División te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de diverse competities te zien.

Op zondag 19 juli staat de laatste competitieronde in de Spaanse Primera Divisón op de rol. Het Andalusische Granada CF, gedegen middenmoter in de competitiestand, speelt daarbij vanaf 21.00 uur een thuiswedstrijd in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada tegen Athletic de Bilbao.

Kampioen Real Madrid speelt tegelijkertijd een uitwedstrijd bij Leganés, runner-up FC Barcelona speelt vanaf 17.00 uur de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Alavés in het Baskische Vitoria-Gasteiz. In de Engelse Premier League neemt Tottenham Hotspur het zondag vanaf 17.00 uur op tegen Leicester City.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s