Theatershow La Chusma Selecta in Parque El Majuelo Almuñécar

ALMUNECAR – De theatergroep van Antonio Martínez Ares uit Cadiz brengt zondag 26 juli de theatershow ‘La Chusma Selecta’ naar het Parque El Majuelo van Almuñécar. De poorten van het park gaan om 21.00 uur open, de show begint om 22.00 uur.

Toegangsprijzen variëren in prijs van twintig euro voor de zones A en B, voor een plek in zone C dient achttien euro per persoon te worden neergeteld. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden besteld via de link https://tickentradas.com/eventos .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s