Aire Flamenco en Fernando Delpaso treden op bij El Molino

NERJA – Bij bar El Molino in de binnenstad van Nerja treden dit weekeinde de regionaal vermaarde flamenco-artiesten Aire Flamenco en Fernando Delpaso op. De optredens beginnen op zowel vrijdagavond 17 juli als zaterdagavond 18 juli rond 22.00 uur en duren tot circa 01.00 uur in de nacht.

Bar El Molino, één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’, is te vinden aan de Calle San José die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s