Spaans en Engels competitievoetbal te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de diverse competities te zien.

Uitgezonden wordt maandagavond 13 juli de wedstrijd in de Spaanse Segunda División tussen Sporting Gijón en het Andalusische Málaga CF, aanvang 19.30 uur. Later op de avond (22.00 uur) neemt Granada CF het in eigen huis op tegen koploper Real Madrid voor de competitie in de Primera División. In de Engelse Premier League staat bovendien op maandagavond 13 juli (aftrap 21.00 uur) de wedstrijd tussen Manchester United en Southampton op de rol.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s