Reeks aan oefenduels van Celtic te zien bij The Beer Garden in Nerja

NERJA – De serie aan voorbereidingswedstrijden op het nieuwe voetbalseizoen van de Schotse club Celtic is deze maand in Nerja te zien bij de Schotse bar/restaurant The Beer Garden. Deze is gevestigd aan de Avenida Mediterraneo 1 in Nerja.

Celtic speelt donderdag 16 juli de eerste wedstrijd uit deze reeks, vanaf 17.00 uur in het eigen stadion Celtic Park tegen het Franse OGC Nice. Op zaterdag 18 juli is bij The Beer Garden vanaf  19.45 uur de wedstrijd tussen Celtic en Olympique Lyonnais te zien, op dinsdag 21 juli wordt het trio aan oefenduels tegen Franse clubs afgesloten met de wedstrijd tussen Celtic en Paris Saint Germain (aanvang 18.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s