Gemeente Nerja blijft publieke ruimtes ontsmetten

NERJA – De gemeente Nerja blijft momenteel druk in de weer met het ontsmetten van publieke ruimtes om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Dit stelt wethouder Gema García in een officieel persbericht, als reactie op de stijgende aantijgingen van verzuim op sociale media zoals Facebook.

Volgens García zetten speciale teams zich dagelijks in om de straten en publieke ruimten zoals parken en speeltuinen te ontsmetten met speciale chemicaliën. Nu het hoogseizoen is begonnen worden ook de ontsmettingsacties binnen de gemeente Nerja opgevoerd. Ook langs en aan de stranden binnen de gemeente Nerja worden dergelijke preventieve maatregelen genomen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s