Open lucht-optreden danseres Miriam Sae in Parque El Majuelo

ALMUNECAR – De zangeres én danseres Miriam Sae verzorgt zaterdagavond 11 juli een open lucht-optreden in het Parque El Majuelo van Almuñécar. De show, met als titel ‘Colores de Fusión’ begint rond 22.00 uur.

Entreebewijzen kosten 10 euro in de voorverkoop, aan de kassa’s van het park dient 12 euro te worden neergeteld voor een toegangsbewijs. Online reserveren is mogelijk via www.redentradas.com , ook zijn er vooraf kaarten te bestellen bij het Palacete de la Najarra in Almuñécar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s