Nerja werkt aan verbeteringen trottoirs

NERJA – Binnen de gemeente Nerja wordt momenteel gewerkt aan diverse trottoirs met als doel de veiligheid te vergroten en de bereikbaarheid van een aantal plekken in Nerja te verbeteren. Daartoe wordt deze dagen onder meer gewerkt aan de trottoirs rond de bushalte en de begraafplaats.

Ook op andere plaatsen in Nerja zal de komende weken gewerkt worden aan verbetering van trottoirs, zo laat wethouder Gema García weten. Speciale aandacht is daarbij voor het toegankelijk maken voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s