Granada CF op laatste moment langs Real Sociedad

SAN SEBASTIAN – Met een treffer in de ultieme slotfase van het duel met Real Sociedad trok de Andalusische voetbalclub Granada CF vrijdagavond met 2-3 de winst naar zich toe in dit competitieduel voor de Spaanse Primera División.

De bezoekers leken halverwege de wedstrijd al aanspraak te maken op de drie punten: bij rust leunde Granada op een comfortabele 0-2 voorsprong. José Antonio Rodríguez (twintigste minuut) en Roberto Soldado (twee minuten voor het rustsignaal) tekenden voor de Andalusische treffers in de Reale Arena van het Baskische San Sebastián.

Na de pauze keerden de kansen. Real Sociedad, dat de gehele wedstrijd een veldoverwicht had, kwam twee minuten na de hervatting terug tot 1-2 via Mikel Merino. Zeven minuten voor tijd produceerde Mikel Oyarzabal de gelijkmaker (2-2), waarna de thuisclub de jacht inzette op de volle buit. Daar dacht de Portugese verdediger van Granada, Domingos Sousa Duarte, anders over: pal voor het einde produceerde hij de derde treffer voor zijn club en trok daarmee de overwinning over de streep: 2-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s