Voetbalduels uit Spaanse en Engelse competities te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de slotfase van de diverse competities te zien.

Zo is bij El Fuego op woensdagavond 8 juli  (aanvang 19.30 uur) de wedstrijd in de Spaanse Segunda División tussen het naburige Málaga CF en Deportivo La Coruña te zien. Beide clubs vechten dit seizoen tegen degradatie. Ook de uitwedstrijd van het Andalusische Granada CF tegen Real Sociedad  in de Primera División is vrijdagavond (19.30 uur) te zien bij El Fuego, evenals andere Spaanse topwedstrijden.

Daarnaast is er deze week veel voetbal uit de Engelse Premier League te zien. Dinsdagavond 7 juli staan de duels Crystal Palace-Chelsea (vanaf 19.00 uur) en Arsenal-Leicester City (21.15 uur) op de rol, op woensdagavond onder meer de wedstrijden Manchester City-Newcastle United (19.00 uur) en Brighton & Hove Albion-Liverpool (21.15 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s