Band Vixen komt naar Fitzgerald’s in Nerja

NERJA – De band Vixen treedt donderdagavond 6 augustus op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de SuperSol supermarkt in Nerja. Het optreden begint om 21.00 uur.

De formatie brengt een eerbetoon aan vermaarde bands als The Spice Girls, de entreeprijs bedraagt tien euro per persoon. Vooraf boeken wordt aanbevolen (via het telefoonnummer +34 951 550 585) om teleurstelling op de avond zelf te voorkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s