Málaga CF houdt punt over aan duel in Madrid

MADRID – In een weinig enerverende wedstrijd heeft voetbalclub Málaga CF donderdagavond 2 juli één punt aan het competitietotaal toegevoegd. In Madrid kwamen het thuisspelende Rayo Vallecano en de Andalusische formatie in een povere vertoning niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Middenmoter Rayo Vallecano (achtste in de stand voor de Segunda Dvisión) toonde zich gedurende negentig minuten de bovenliggende partij maar kon aanvallend amper een vuist maken. Málaga staat nu na 37 speelronden met 45 punten op de vijftiende plaats. Met nog vier duels voor de boeg heeft de Andalusische formatie een marge van slechts vier punten ten opzichte van de degradatiestreep.

De eerstvolgende wedstrijd voor Málaga is zondagavond 5 juli, als in het eigen La Rosaleda-stadion om 19.30 uur wordt afgetrapt voor de wedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Albacete (achttiende in de stand met 44 punten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s