Achtste editie Certamen Jóvenes Voces del Flamenco uitgesteld

NERJA – Het jaarlijkse Certamen Jóvenes Voces del Flamenco, een flamenco zang- en danstalentenjacht, is vrijdag 3 juli officieel uitgesteld door de organisatoren. Normaal gesproken had dit jaar de achtste editie plaatsgevonden op 24 juli op het Plaza del Oviedo in Nerja.

De organisatoren vinden het, in samenspraak met de gemeente Nerja, gezien de huidige Corona-crisis momenteel niet verantwoord om een dergelijk evenement op poten te zetten. Wél wordt er nog overwogen om uit te wijken naar een latere datum, waarbij de maand oktober vooralsnog als een optie wordt gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s