Granada CF haalt drie punten op in Baskenland

VITORIA GASTEIZ – Voetbalclub Granada CF heeft woensdagavond 1 juli tijdens de 33ste speelronde voor de Spaanse Primera División drie punten overgehouden aan het uitduel bij Alavés in het Baskische Vitoria Gasteiz.

De Andalusische formatie trok dankzij doelpunten van Antonio Cortés en Roberto Soldado met 0-2 de winst over de streep. Cortés (voetbalnaam ‘Antonin’)  opende voor de bezoekers de score na 25 minuten spelen.

Robero Soldado verdubbelde de marge vier minuten na de rust op aangeven van de Venezolaan Darwin Machís. Alavés had gedurende wedstrijd weliswaar een licht veldoverwicht maar zag geen kans dit uit te drukken in doelpunten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s