Ontknopingen voetbalcompetities in Nerja te volgen bij bar El Fuego

NERJA – De Spaanse en Engelse voetbalcompetities naderen hun ontknoping. Het verloop kan in Nerja worden gevolgd bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden uit de internationale voetbalcompetities worden veelal live uitgezonden op grote tv-schermen. Het programma wordt daarbij vaak aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek. Woensdagavond 1 juli speelt het Andalusische Granada CF in de Primera División een uitwedstrijd in het Baskische Vitoria-Gasteiz tegen Alavés (aanvang 19.30 uur). Een dag later (donderdag 2 juli) treedt Málaga CF om 21.45 uur in Madrid aan voor een duel met Rayo Vallecano in de Segunda División.

Ook de Premier League in Engeland heeft de slotfase bereikt. Arsenal speelt woensdagavond 1 juli (aanvang 19.00 uur) in eigen huis tegen Norwich City, tegelijkertijd staat het duel tussen Everton en Leicester City op het programma. Op donderdag 2 juli is het vanaf 21.15 uur tijd voor de kraker tussen Manchester City (nummer twee in de stand) en de al zekere kampioen Liverpool.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s