Expositie Carmen Casas in Sala de Expociones

NERJA – In de Sala de Expociones van Nerja is vanaf vrijdag 3 juli de expositie ‘Revisión’ te bezichtigen. De schilderijen zijn vervaardigd door Carmen Casas Úbeda. Het is de eerste expositie in dit gebouw sinds het begin van de Corona-crisis.

De Sala de Expociones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrándiz geheten), net boven het postkantoor. Openingstijden: dagelijks van 11.30 uur tot 13.30 uur en van 20.00 tot 22.00 uur. De expositie duurt tot en met zaterdag 18 juli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s