Warenmarkt terug in Nerja

NERJA – De warenmarkt van Nerja keerde vandaag (dinsdag 30 juni), na een lange afwezigheid in verband met de veiligheidsmaatregelen rond het Covid-19 virus, terug in Nerja. Op het terrein in Nerja-West, bij de Avenida Constitución, konden marktgangers zich weer uitleven tussen de beperkt aanwezige kramen.

Niet alle markthandelaren die normaal de warenmarkt van Nerja bevolken, waren dinsdagochtend aanwezig. Vooral het aanbod van groente en fruit was op deze eerste warenmarkt sinds lange tijd nog karig. Het aantal kramen bedroeg tijdens de herstart van de markt circa 30 procent van het normale aantal.

Foto’s (c) Kim Broersma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s