Temperaturen lopen verder op rond Nerja

NERJA – De temperaturen boven Nerja en omgeving lopen de komende dagen nog iets verder op. Dat zijn de verwachtingen van Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Van regen is de komende week geen sprake, ook de bewolking én de wind laten het afweten in de meest recente weersvoorspellingen.

Waar het kwik dinsdag 30 juni een gemiddelde waarde haalt van circa 28 graden Celsius, voorzien de meteorologen op woensdag 1 en donderdag 2 juli gemiddelde dagtemperaturen van 32 graden Celsius. Daarna wordt volgens de weerkundigen íets minder warm met temperaturen van 27 tot 30 graden voor het komend weekeinde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s