Sportieve activiteiten voor ouderen in Nerja

NERJA – Voor het vijfde achtereenvolgende jaar lanceert de gemeente Nerja een programma met diverse sportieve activiteiten voor ouderen, waarbij 60-plussers in de maanden juli en augustus mee kunnen doen aan een reeks sportieve activiteiten op zowel het strand van Burriana als in het gemeentelijk zwembad (aan de N-340, achter het atletiekstadion).

De activiteiten worden van maandag tot en met donderdag wekelijks (in groepen) afgewerkt op zowel Playa Burriana als in het overdekte zwembad. Registeren voor deelname kan momenteel dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Oficina de Información y Atención a las Personas Mayores, gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis van Nerja (in het verlengde van het Balcón de Europa).

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s