Muzikale show 100 Años de Cancíon Italiana in Parque El Majuelo

ALMUNECAR – In het Parque El Majuelo, in het centrum van de kustplaats Almuñécar (een kleine twintig kilometer boven Nerja), staat vrijdagavond 17 juli de muzikale show ‘100 Años de Canción de Italiana’ op het programma. Deze begint ’s avonds rond 22.00 uur.

Centraal staat daarbij een optreden van de uit Granada afkomstige zanger Jolís (José-Luis Gualda), die wordt bijgestaan door tal van regionale artiesten. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij het Oficina de Turismo van Almuñécar aan de Avenida Europa, van maandag tot met vrijdag van 11.00-13.00 en van 18.00 tot 20.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s