Spaans en Engels clubvoetbal in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor de internationale voetbalcompetities veelal live uitgezonden. De komende dagen is daar veel Spaans- en Engels voetbal uit de diverse competities te zien.

Zo is bij El Fuego vrijdagavond 19 juni  (aanvang 19.30 uur) de wedstrijd in de Spaanse Primra División tussen het Andalusiche Granada CF en Villlarreal te zien. Beide clubs zijn nog in de strijd voor een ticket voor Europees voetbal.

Een dag later speelt Málaga CF een belangrijk duel in de Spaanse Segunda División tegen Extremadura UD (aanvang 21.45 uur). In het eigen stadion La Rosaleda heeft Málaga een overwinning op degradatiekandidaat Extremadura nodig om zichzelf uit de gevarenzone inzake degradatie te spelen.

Uit de Engelse Premier League is vrijdagavond vanaf 21.15 uur de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur (achtste in de stand) en Manchester United (de huidige nummer vijf op de Britse ranglijst) te volgen. Ook de dagen daarna is er volop Engels voetbal te zien bij El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s