Sportaccommodaties in Nerja weer geopend

NERJA – Diverse sportaccommodaties in Nerja zijn sinds maandag 15 juni weer te gebruiken door het publiek. Zo zijn de atletiekbaan van Nerja en de overdekte sporthal weer geopend, zij het in aangepaste vorm en met een aantal restricties vanwege Corona-veiligheidsvoorschriften.

Daardoor is onder meer de capaciteit tijdelijk verminderd en moet men rekening houden met een reeks aan desinfectiemaatregelen. Ook worden er momenteel maximaal achttien personen toegelaten tot de atletiekbaan en is het gebruik van de ruimte met sporttoestellen in de sporthal beperkt tot twaalf personen tegelijkertijd.

In de sportzaal mogen maximaal 25 personen tegelijk actief zijn, terwijl aan de sessies een maximum tijd is gesteld van één uur en drie kwartier. Voor kinderen tot 14 jaar zijn de sportruimtes momenteel niet toegankelijk. De openingstijden zijn vooralsnog van 09.00-13.00 uur en van 18.30-21.45 uur voor de atletiekbaan, voor de aanpalende gemeentelijke sporthal gelden voorlopig 09.00-13.00 uur en 18.00-22.00 uur als openingstijden.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s